torstai 26. toukokuuta 2016

Vielä tarkemmin työtehtävistä

Pitäisi vielä kertoa omista työtehtävistä sairaalassa. 

Eli olin Hospital 12 de Octubre - nimisessä sairaalassa työharjoitelussa. Tarkemmin sanottuna siellä teknisessä tuessa.


Mitä tein?

Teknisessä tuessa autetaan ihmisiä tietoteknisten asioiden kanssa, esim. sovelluksen asennuksessa (kuten Photoshop, Adobe Reader yms.), koska sairaalan henkilökunnan tunnuksilla ei ollut riittävästi oikeuksia tällaisiin juttuihin. Poistin myös tutorin kanssa viruksia koneilta. 

Yleisin tehtävä liittyi tulostimeen. Joko tulostin ei tulostanut, ei saanut yhteyttä koneeseen tai tulosti tosi suttuista paperia. No, ei auttanut kuin puhdistaa tulostin, kirjautua omilla tunnuksilla koneelle ja tutkia asiaa. Jotkin oli helposti hoidettu, joihinkin tehtäviin meni jopa 2 tuntia.


Suosittelenko paikkaa muille datanomiopiskelijoille?

Suosittelen. Paikka oli (ja varmaan vieläkin on) iso, työkaverit olivat oikein mukavaa, ottivat huomioon ja juttelivat kaikkea mahdollista, niin opiskeluistani, kuin myös Suomesta. Eikä tullut oikein tylsiäkään hetkiä. Kokoajan riitti töitä. Kielen kanssa oli ongelmia välillä, koska paikalliset eivät osaa englantia, enkä minä paljoa espanjaa. Suosittelen! Matkalla kasvoi henkisesti, oppi itsestään uusia asioita ja oppii kulttuuria muista maista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä, jätäthän kommentin